NOVETATS!!!






Ara ve Nadal!

Cristina Losantos

Infantil, a partir de 3 anys
Col·lecció LA LLUNA DE PAPER




El llibre ideal per conèixer les tradicions de Nadal.Cristina Losantos narra i il·lustra aquest conte de Nadal, on ens convida a conèixer les tradicions més populars: el pessebre, el caganer, l’arbre de Nadal... Un llibre màgic!








Compte amb la pell, arriba el Gran Barrabum!
Geronimo Stilton

Infantil, a partir de 7 anys
Col·lecció GERONIMO STILTON   








Passar el Nadal amb els Prehisto-rats us deixarà de pedra!
A Pedròpolis tot està preparat per celebrar el Gran Barrabum! O més ben dit, gairebé tot: Geronimo encara ha de trobar un regal per al seu nebot Benjamí. La recerca del regal perfecte el durà a enfrontar-se amb els seus terribles enemics, els tigres de dents de sabre, i estarà a punt de fer de guarnició d’un plat de llenties. Però també farà amistats inesperades.






Un noi anomenat Nadal


Il·lustracions de Chris Mould
Matt Haig | Chris Mould

Infantil, a partir de 9 anys
Col·lecció L' illa del temps





Una INSÒLITA història de Nadal per a nens de 8 a 108 anys.Si ets una d’aquelles persones que creuen que hi ha coses impossibles, hauries de deixar de llegir aquest llibre immediatament. No és per tu.
Segueixes llegint? Doncs comencem... Aquesta és una història d’aventures, neu, segrestadors, elfs, encara més neu, i un nen d’onze anys que es diu Nikolas i que no té por de creure en la màgia.


ACTIVITATS FAMILIARS, A LES BIBLIOTEQUES DE BARCELONA


El plaer de llegir es pot descobrir de ben petit. Per això, les Biblioteques de Barcelona ofereixen un gran i variat ventall d'activitats infantils i per als pares. Us convidem a descobrir-les.

DARRERA SESSIÓ DEL CICLE SILENCIS POÈTICS AL MONESTIR DE PEDRALBES I 3A MOSTRA DE TEATRE

CICLE SILENCIS POÈTICS AL MONESTIR DE PEDRALBES






Recital a tres bandes que dóna veu a tres poetesses catalanes contemporànies: Teresa Colom, Susanna Rafart i Sònia Moll, amb l’embolcall sonor de la guitarra d’Eduard Iniesta. Un recital íntim amb poemes escollits i recitats per les mateixes autores que traspuen una dimensió contemplativa i tracen un camí vers el transcendent.



Data: dijous 10 de novembre.

Horari: de 19 a 20 h

Preu: gratuït. Imprescindible reserva prèvia

Informació i reserves: de dilluns a divendres, de 10 a 14 h. T. 93 256 34 27/ reservesmonestirpedralbes@bcn.cat




INAUGURACIÓ DE LA 3A MOSTRA DE TEATRE DE SARRIÀ-SANT GERVASI



La Mostra és una iniciativa del Districte per promocionar el teatre local i compta amb la col·laboració de diferents entitats i companyies de teatre amateur dels barris. Les funcions són gratuïtes amb inscripció prèvia i tindran lloc al Centre Cívic Can Castelló.

Programació
Divendres, 11 de novembre a les 19.30 h

Revisió anual
Tres dones, una cita anual, tres anys, la vida, un destí, i un que, farà que canviem el nostre camí. Ha vegades ens sembla impossible, i no saben el perquè, però passa alguna cosa, un fet, una visita, una amistat, farà que la nostra vida tingui un nou destí, un nou rumb.



Direcció Carles Cuni
A càrrec d’Elenc Teatral J.V. Foix
Centre Cívic Can Castelló
Carrer Castelló, 1-7
Entrada lliure
Aforament limitat
Cal inscripció prèvia 93 241 78 74

31è PREMI RAMON MUNTANER DE LITERATURA JUVENIL.

Salvador Macip, Lluís Llort, Ricard Ruiz Garzón i Sebastià Roig han escrit a quatre mans la novel·la Herba negra.
  

És una novel·la d'aventures, d'acció, sobre una planta invasora que va ocupant diferents espais urbans de Catalunya. És una història universal que es desenvolupa en escenaris propers, començant per Salt i Girona. L'ecologia també hi té un paper important, qüestionant fins i tot algunes actituds ecologistes.